web site hit counter

Καθαρίστρια Πειραιάς .Βρείτε καθαρίστρια για σπίτι σας με τιμές από 8€ / ώρα σε Πειραιάς και σε Αθηνα .Καθαρίστρια σπιτιού με την ώρα .βρείτε καλή καθαρίστρια για Καθαρισμό του Σπιτιού σας αμεσα

Καθαρίστρια για το σπίτι

Βοηθεια στο Ραντεβου ?
θελετε να σας καλεσουμε ?

2121055339 - 6942034004

  Maids.gr

  Καθαρισμός σπιτιών που μπορείτε να εμπιστευτείτε

  • Καθαρισμός σπιτιών
  • Οικιακές βοηθοί
  • Καθαρίστριες γραφείων
  • Καθαρίστρια για το σπίτι σας
  Τηλέφωνο επικοινωνίας
  LATEST SERVICES

  Οι πιο δημοφιλές υπηρεσίες
  καθαρισμού μας για εσάς

  Οικιακοί Βοηθοί

  [latepoint_book_button selected_service="7" selected_location selected_agent="any"]

  Γενικοί καθαρισμοί

  [latepoint_book_button show_service_categories="2" selected_location selected_agent="any"]

  Καθαρίστριες σπιτιών

  [latepoint_book_button selected_service="8" selected_location selected_agent="any"]

  Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας book ]

  online Ραντεβου

  Πως κλεινετε
  Καθαρίστρια για το σπίτι σας με 1 κλικ με 1 κλικ

  01

  Book Appointment

  02

  Επιλέξτε Υπηρεσίες

  03

  Απολαύστε Καθαριότητα

  Καθαρίστρια για το σπίτι σας με 1 κλικ

  HOW WE WORK

  Πώς λειτουργεί το maid booking μας

  01

  Επιλέξτε ημερομηνία

  Επιλέξτε ημερομηνία και περιοχή

  02

  Επιλέξτε υπηρεσία

  Επιλέξτε τι υπηρεσία θέλετε .

  02

  Κλείστε ραντεβού

  Και απολαύστε καθαριότητα

  Βοηθεια στο Ραντεβου ?
  θελετε να σας καλεσουμε ?

  2121055339 - 6942034004

   1

   CLICK CLEAN

   Προγραμματίστε το επόμενο ραντεβού σας με 3 κλικ

   Δοκιμάστε το αυτόματο σύστημα κλεισίματος ραντεβού με 3 κλικ. Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε το πρόγραμμα καθαρισμού του σπιτιού σας σε έναν βολικό πίνακα ελέγχου: Κάντε κράτηση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας μέσω Διαδικτύου Κάντε κράτηση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας ή λάβετε μια προσφορά σε δευτερόλεπτα. Το ραντεβού σας δημιουργείται αυτόματα αφού εισαγάγετε ορισμένες πληροφορίες για το σπίτι σας. Όχι πιεστικοί πωλητές. Όχι επιτόπιες διαβουλεύσεις.Απλή τιμολόγηση χωρίς εκπλήξεις. Χωρίς πιστωτική κάρτα ,πληρώστε απευθείας με ασφάλεια

   • Επαναπρογραμματίστε / ακυρώστε τα ραντεβού ανά πάσα στιγμή,
   • Αφήστε οδηγίες στην καθαρίστρια
   • Αξιολογήστε
   • Δείτε προηγούμενα ραντεβού και πολλά άλλα

   Maids.gr

   Συχνές ερωτήσεις

   Πόσο κοστίζει να έρθει μια καθαρίστρια στο σπίτι μου ?

   Το κόστος στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, για να έρθει μια καθαρίστρια να κάνει έναν καλό καθαρισμό σε ένα σπίτι ξεκάνει από τα 8€/ωρα .Βεβαία η τιμή μπορεί να αλλάξει σε περιπτώσεις σταθερής συνεργασίας η ποιο δύσκολων καθαρισμών όπως καθαρισμός από μετακόμιση η ανακαίνιση

   Πόσο κοστίζει μια καθαρίστρια ?

   Η μέση ωριαία χρέωση για μια καθαρίστρια στην Αθήνα κυμαίνεται μεταξύ 7,90 έως και 9 € ανά ώρα, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του καθαρισμού και από το εάν προσλαμβάνετε μέσω πρακτορείου ή απευθείας ένα άτομο. Το μέσο κόστος ανά ώρα, ωστόσο, στην ελληνική αγορά είναι περίπου στα 8 €, αλλά αλλάζει η τιμή σε περιπτώσεις εσωτερικής οικιακής βοηθού.

   Που μπορώ να βρω καλή καθαρίστρια ?

   Ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, μπορείτε να προσλάβετε καθαρίστριες μέσω ατόμων, πρακτορείων ή ειδικών φροντίδας. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 212-1055339 και τα έμπειρα μέλη μας να σας προτείνουν μια αξιόπιστη καλή καθαρίστρια ,ταυτοποιημένη, έμπειρη και να έρχεται στον χώρο σας όποτε εσείς την έχετε ανάγκη.

   Μπορώ να προσλάβω απευθείας μια από τις καθαρίστριες σας

   Οι συνεργάτες μας δεν είναι διαθέσιμοι για απευθείας μίσθωση. Καταναλώνεται πολύς χρόνος και πόροι για την εκπαίδευση στους αλλά και την εύρεση τους . Κάθε συνεργάτης μας υπογράφει μια σύμβαση μαζί μας, συμφωνώντας να μην ζητήσει ή να αποδεχτεί άμεση απασχόληση από οποιονδήποτε από τους πελάτες μας για μια περίοδο δύο ετών από την ημερομηνία που ο εργαζόμενος εργάστηκε για τελευταία φορά μαζί μας .

   Πρέπει να δώσω φιλοδώρημα στις καθαρίστριες σας ?

   Φιλοδώρηματα για τις καθαρίστριές μας δεν αναμένονται ούτε απαιτούνται. Το να τους αφήσετε μια απλή σημείωση που θα τους ενημερώσει πόσο καλά τα κατάφεραν θα σημαίνει πολλά για αυτούς. Οι καθαρίστριές μας θέλουν να γνωρίζουν ότι η εργασία τους ανταποκρίθηκε ή ξεπέρασε τις προσδοκίες σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να αφήσετε ένα φιλοδώρημα,τοποθετήστε το στον πάγκο της κουζίνας.

   Είναι η τιμολόγηση απλή και κατανοητή;

   Πολύ απλή ,χρεώνουμε με την ώρα και μόνο .Η σχέση σας μαζί μας θα ξεκινήσει με το ΔΩΡΕΑΝ Σχέδιο καθαρισμοί σας για έναν υγιές χώρο . Από αυτό θα μάθουμε ακριβώς ποια λύση καθαρισμού αναζητάτε και τι ανάγκες έχετε , στη συνέχεια θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε στον καθαρισμό και θα αποφασίσετε για την ημερομηνία έναρξης όπως και για τις ημερομηνίες που θέλετε να επισκέπτεται η καθαρίστρια τον χώρο σας .

   Παρέχετε τα υλικά καθαρισμού;

   Όχι δεν παρέχουμε υλικά καθαρισμού, σε κάθε επίσκεψη πρέπει να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα ώστε να πραγματοποιηθεί ένας κάλος καθαρισμός.

   Τι περιλαμβάνεται στον περιοδικό καθαρισμό σπιτιού;

   Αυτές οι υπηρεσίες αποτελούν τον μέσο όρο των εργασιών καθαρισμού ενός περιοδικού καθαρισμού σπιτιού,βεβαία κάθε σπίτι είναι μια και μοναδική περίπτωση ,σας δίνουμε μια ιδέα για τις εργασίες που μπορούν να γίνουν σε ένα σπίτι περίπου 80 m2 μέσα σε ένα λογικό οκτάωρο και με βασική προϋπόθεση ότι δεν είναι πλήρως παραμελημένο και γινεται μια σχετική συντήρηση περίπου 2-3 φορές τον μήνα. • Σε όλα τα δωμάτια Σκούπισμα και σφουγγάρισμα • Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα • Ξεσκόνισμα φωτιστικών και ανεμιστήρων οροφής • Αφαίρεση ιστών αράχνης. • Ξεσκόνισμα όλων των χώρων. • Καθάρισμα σε νεροχύτες – απολύμανση και καθαρισμός • Καθαρισμός πλακιδίων, ντους και μπανιέρων • Ξεσκόνισμα επίπλων • Καθαρισμός λεκέδων σε πόρτες, κουφώματα και χερούλια • Καθαρισμός του πάγκου της κουζίνας • Άδειασμα καλαθιών αχρήστων • Πλύσιμο μπαλκονιών • Καθάρισμα τζαμιών Και πάλι ,όπως είπαμε κάθε οικία είναι μια και μοναδική περίπτωση ,μαθαίνουμε και συζητάμε τις ανάγκες σας ώστε στον χρόνο που διαθέτετε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

   Μπορώ να προσαρμόσω το εύρος του καθαρισμού;

   Ναι φυσικά. Καθαρίζουμε το σπίτι σας με τον δικό σας τρόπο. Δημιουργούμε προγράμματα εργασίας για κάθε εργασία και οι οδηγίες διαβάζονται αμέσως πριν φτάσουν στο σπίτι σας. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε τυχόν ειδικές οδηγίες που επιθυμείτε στην παραγγελία εργασίας σας. Επίσης, εάν έχετε ειδικές απαιτήσεις σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ημέρα, μπορείτε να ζητήσετε από την ομάδα μας να σας βοηθήσει.

   Πρέπει να είμαι σπίτι την ημέρα του τακτικού μου καθαρισμού του χώρου μου ?

   Οχι δεν είναι απαραίτητο ,στον καθαρισμό ημέρας πρέπει απαραίτητα να είστε στον χώρο, τουλάχιστον στην πρώτη ήμερα της συνεργασίας μας ,κάθε χώρος είναι ένας και μοναδικός ,πρέπει να περπατήσετε μαζί με την καθαρίστρια μας τον χώρο ,να της δείξετε τυχόν ιδιαιτερότητες .και πάνω από όλα να την δείτε πάνω στην δουλειά. Από εκεί και πέρα στις επόμενες επισκέψεις της καθαρίστριας απλά χρειάζεται η μόνο να της ανοίξετε την πόρτα ,και από εκεί και πέρα μπορείτε να αποχωρίσετε και να έρθετε όταν τελειώσει την δουλειά της.

   Ο πρώτος καθαρισμός διαρκεί περισσότερο;

   Ναί. Ο πρώτος καθαρισμός συνήθως διαρκεί περισσότερο από τους επόμενους καθαρισμούς. Ο χρόνος που θα διαρκέσει ο πρώτος καθαρισμός θα εξαρτηθεί από το πόσο καιρό έχει περάσει από τον βαθύ καθαρισμό του σπιτιού σας, από το πόσα άτομα μένουν στο σπίτι σας, από το αν έχετε κατοικίδια, το μέγεθος του σπιτιού σας και άλλους παράγοντες.

   Πώς θα διατηρήσετε επαφή μαζί μου και πώς λειτουργεί η σχέση μας ;

   Η επικοινωνία είναι ένα τεράστιο κομμάτι της επιχείρησής μας, διατηρούμε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου και email. Θα σας στείλουμε email επιβεβαίωσης με ημερομηνίες ραντεβού, ώρα και στοιχεία των καθαριστριών σας 48 ώρες πριν την επίσκεψή τους. Η ομάδα θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων για τυχόν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις και θα κανονίσει εναλλακτικές λύσεις για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Θα λαμβάνετε επίσης το ενημερωτικό μας δελτίο και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε νέα μας.

   Πόσα άτομα θα έρθουν να καθαρίσουν τον χώρο μου;

   Οι ομάδες καθαρισμού μας αποτελούνται από ένα έως πέντε επαγγελματίες καθαριστριές ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού σας και τις εργασίες καθαρισμού που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Σε τακτικούς καθορισμούς έρχεται συνήθως ένα άτομο ,αλλά σε γενικούς καθαρισμούς από 2 μέχρι 5

   Why Choose US

   We Will Make Every Inch
   Clean & Organized

   Nor is there anyone who loves or pursues or desires itself because is pain, but occasionally. home cleaning service options and cont inue by example, leaving other cleaning companies.

   Daily & Monthly Cleaning

   100{9ded4b85f5b727dc81ea02461e0cccae9d811913e6e688e3d801a4e71f7645ca} Cleaning Satisfaction

   Committed to Best Work

   Experts Staffs & Cleaner

   Any Question

   You Can Depend On Us Get a Good Services

   We denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleas ure of the moment, so blinded by desire, that they cannot.

   We denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleas ure of the moment, so blinded by desire, that they cannot.

   We denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleas ure of the moment, so blinded by desire, that they cannot.
   LATEST PROJECTS

   Let’s Discover Our Latest Finished Projects

   On the other hand we denounce with righteous indignation anfior dislike men who are so beguiled and demoralized by & charms of pleasure of the moment so blinded oremdolor
   Latest Projects

   Let’s Discover Our Latest
   Finished Projects

   I have always been active member of the community but always felt like Ios could do so much more giver charity organization home cleaning service to options and cont inue by examplecompanies.

   Harbajan Sing

   CEO, Gatko
   I have always been active member of the community but always felt like Ios could do so much more giver charity organization home cleaning service to options and cont inue by examplecompanies.

   Harbajan Sing

   CEO, Gatko
   I have always been active member of the community but always felt like Ios could do so much more giver charity organization home cleaning service to options and cont inue by examplecompanies.

   Harbajan Sing

   CEO, Gatko
   Our pricing

   Easy & Flexible Pricing Plan
   Choose The Best One

   - One Time -

   $29.99 Per Cleaning
   • 3 Bedrooms cleaning
   • 2 Kitchen Cleaning
   • 2 Bathroom cleaning
   • 3 Bedrooms cleaning

   - One Time -

   $69.99 Per Cleaning
   • 3 Bedrooms cleaning
   • 2 Kitchen Cleaning
   • 2 Bathroom cleaning
   • 3 Bedrooms cleaning

   - One Time -

   $99.99 Per Cleaning
   • 3 Bedrooms cleaning
   • 2 Kitchen Cleaning
   • 2 Bathroom cleaning
   • 3 Bedrooms cleaning
   Καθαρίστρια για το σπίτι με 1 κλικ - 2121055339

   Καθαρίστρια για το σπίτι σας με 1 κλικ .Βρείτε καθαρίστρια για το σπίτι σαςσε χαμηλή τιμή. Χαλαρώστε και απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού σπιτιού. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε την κουζίνα και τα μπάνια σας, ξεσκονίζουμε το σπίτι σας, σκουπίζουμε και σφουγγαρίζουμε. Υπηρεσία καθαρισμού σπιτιού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για ένα καθαρό σπίτι που μπορείτε να απολαύσετε. Είτε χρειάζεστε καθαρισμό ενός δωματίου είτε τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού με την Διαδικασία Καθαρισμού 22 Βημάτων, σας καλύπτουμε.Το Maids 22-Step Cleaning Process δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει μια υγιή σειρα καθαρισμού του σπιτιού και να προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας το πιο καθαρό σπίτι.

   Καθαρίστρια για το σπίτι

   Καθαρίστρια για το σπίτι. Στον καθαρισμού σπιτιών η ποιότητα είναι το παν. Παρέχουμε προγραμματισμένο καθαρισμό σε καθημερινή η τακτική βάση ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η σημασία ενός καθαρού σπιτιού δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Η εμφάνιση των χώρων σας λέει πολλά για το σπίτι σας, καθώς δημιουργεί μια μόνιμη πρώτη εντύπωση με τους επισκέπτες σας. και επειδή Δεν έχετε ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη εντύπωση,εμπιστευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να εντυπωσιάσετε με έναν καλά συντηρημένο καθαρό χώρο.

   Price: 8/ωρα

   Currency:

   Καθαρίστρια Πειραιάς