web site hit counter
Πόσο κοστίζει ο γενικός καθαρισμός ενός διαμερίσματος

Πόσο κοστίζει ο γενικός καθαρισμός ενός διαμερίσματος

Πόσο κοστίζει ένας γενικός καθαρισμός σπιτιού;

Τιμές Καθαρισμού Σπιτιού & Κόστος Καθαρισμού – Κόστος καθαρίστριας ανά ώρα

Το εθνικό μέσο κόστος καθαρισμού σπιτιού είναι 8€ – 9€ ανά ώρα, ανά καθαρίστρια. Η συνολική τιμή εξαρτάται από το μέγεθος του σπιτιού, τον τύπο καθαρισμού και τον τόπο. Ένα μέσο σπίτι δυο υπνοδωματίων ,ενός καθιστικού και ενός wc κοστίζει περίπου για να καθαριστεί κατά μέσο όρο από 48€ μέχρι 64 ευρώ ανάλογα με την κατάσταση του

Μιλήστε με τη φιλική ομάδα του γραφείου μας σήμερα καλώντας: 2121055339 ή επικοινωνήστε μαζί μας online.

Τι περιλαμβανει ενας γενικος καθαρισμος διαμερισματος  ?

Ο καθαρισμός ενός χώρου ανάλογα με την κάθε περίπτωση μπορεί να περιλαμβάνει

 • Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια Υπνοδωματίων,

 • Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια κουζίνας.
 • Πάγκους κουζίνας.
 • Πλακάκια, και άλλες επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου .
 • Καθαρισμός καθρεπτών.
 • Πατάρια – Αποθηκευτικοί Χώροι.
 • Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα.
 • Καθαρισμός αλουμινίων, υαλοπινάκων
 • Καθαρισμός πατζουριών.
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε όλους τους χώρους της οικίας.
 • Καθαρισμός σε ξύλο με παρκετέζα μικροφίμπρας στεγνού καθαρίσματος.
 • Καθαρισμός διακοπτών.
 • Καθαρισμός πορτών.
 • Καθαρισμός σε μπαλκόνια κάγκελα,παντζούρια και εξωτερικών χώρων και τέντες αν υπάρχουν.
 • Ξεσκόνισμα τοίχων και ταβανιών.
 • Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα.
 • Καθαρισμός σε τζάκι ( αν υπάρχει ) .
 • Καθαρισμός κλιμακοστασίου.
 • Καθαρισμό ηλεκτρικών συσκευών (εξωτερικά).
 • Καθαρισμός τζαμιών εσωτερικά – εξωτερικά

 

Κλείστε το επόμενο σας ραντεβού με καθαρίστρια

Καθαρίστρια για το σπίτι με 1 κλικ - 2121055339

Καθαρίστρια για το σπίτι σας με 1 κλικ .Βρείτε καθαρίστρια για το σπίτι σαςσε χαμηλή τιμή. Χαλαρώστε και απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού σπιτιού. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε την κουζίνα και τα μπάνια σας, ξεσκονίζουμε το σπίτι σας, σκουπίζουμε και σφουγγαρίζουμε. Υπηρεσία καθαρισμού σπιτιού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για ένα καθαρό σπίτι που μπορείτε να απολαύσετε. Είτε χρειάζεστε καθαρισμό ενός δωματίου είτε τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού με την Διαδικασία Καθαρισμού 22 Βημάτων, σας καλύπτουμε.Το Maids 22-Step Cleaning Process δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει μια υγιή σειρα καθαρισμού του σπιτιού και να προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας το πιο καθαρό σπίτι.

Συχνές ερωτήσεις F.A.Q

Πόσο κοστίζει να έρθει μια καθαρίστρια στο σπίτι μου ?

Το κόστος στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, για να έρθει μια καθαρίστρια να κάνει έναν καλό καθαρισμό σε ένα σπίτι ξεκάνει από τα 8€/ωρα .Βεβαία η τιμή μπορεί να αλλάξει σε περιπτώσεις σταθερής συνεργασίας η ποιο δύσκολων καθαρισμών όπως καθαρισμός από μετακόμιση η ανακαίνιση

Πόσο κοστίζει μια καθαρίστρια ?

Η μέση ωριαία χρέωση για μια καθαρίστρια στην Αθήνα κυμαίνεται μεταξύ 7,90 έως και 9 € ανά ώρα, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του καθαρισμού και από το εάν προσλαμβάνετε μέσω πρακτορείου ή απευθείας ένα άτομο. Το μέσο κόστος ανά ώρα, ωστόσο, στην ελληνική αγορά είναι περίπου στα 8 €, αλλά αλλάζει η τιμή σε περιπτώσεις εσωτερικής οικιακής βοηθού.

Που μπορώ να βρω καλή καθαρίστρια ?

Ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, μπορείτε να προσλάβετε καθαρίστριες μέσω ατόμων, πρακτορείων ή ειδικών φροντίδας. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 212-1055339 και τα έμπειρα μέλη μας να σας προτείνουν μια αξιόπιστη καλή καθαρίστρια ,ταυτοποιημένη, έμπειρη και να έρχεται στον χώρο σας όποτε εσείς την έχετε ανάγκη.

Μπορώ να προσλάβω απευθείας μια από τις καθαρίστριες σας

Οι συνεργάτες μας δεν είναι διαθέσιμοι για απευθείας μίσθωση. Καταναλώνεται πολύς χρόνος και πόροι για την εκπαίδευση στους αλλά και την εύρεση τους . Κάθε συνεργάτης μας υπογράφει μια σύμβαση μαζί μας, συμφωνώντας να μην ζητήσει ή να αποδεχτεί άμεση απασχόληση από οποιονδήποτε από τους πελάτες μας για μια περίοδο δύο ετών από την ημερομηνία που ο εργαζόμενος εργάστηκε για τελευταία φορά μαζί μας .

Πρέπει να δώσω φιλοδώρημα στις καθαρίστριες σας ?

Φιλοδώρηματα για τις καθαρίστριές μας δεν αναμένονται ούτε απαιτούνται. Το να τους αφήσετε μια απλή σημείωση που θα τους ενημερώσει πόσο καλά τα κατάφεραν θα σημαίνει πολλά για αυτούς. Οι καθαρίστριές μας θέλουν να γνωρίζουν ότι η εργασία τους ανταποκρίθηκε ή ξεπέρασε τις προσδοκίες σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να αφήσετε ένα φιλοδώρημα,τοποθετήστε το στον πάγκο της κουζίνας.

Είναι η τιμολόγηση απλή και κατανοητή;

Πολύ απλή ,χρεώνουμε με την ώρα και μόνο .Η σχέση σας μαζί μας θα ξεκινήσει με το ΔΩΡΕΑΝ Σχέδιο καθαρισμοί σας για έναν υγιές χώρο . Από αυτό θα μάθουμε ακριβώς ποια λύση καθαρισμού αναζητάτε και τι ανάγκες έχετε , στη συνέχεια θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε στον καθαρισμό και θα αποφασίσετε για την ημερομηνία έναρξης όπως και για τις ημερομηνίες που θέλετε να επισκέπτεται η καθαρίστρια τον χώρο σας .

Παρέχετε τα υλικά καθαρισμού;

Όχι δεν παρέχουμε υλικά καθαρισμού, σε κάθε επίσκεψη πρέπει να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα ώστε να πραγματοποιηθεί ένας κάλος καθαρισμός.

Τι περιλαμβάνεται στον περιοδικό καθαρισμό σπιτιού;

Αυτές οι υπηρεσίες αποτελούν τον μέσο όρο των εργασιών καθαρισμού ενός περιοδικού καθαρισμού σπιτιού,βεβαία κάθε σπίτι είναι μια και μοναδική περίπτωση ,σας δίνουμε μια ιδέα για τις εργασίες που μπορούν να γίνουν σε ένα σπίτι περίπου 80 m2 μέσα σε ένα λογικό οκτάωρο και με βασική προϋπόθεση ότι δεν είναι πλήρως παραμελημένο και γινεται μια σχετική συντήρηση περίπου 2-3 φορές τον μήνα. • Σε όλα τα δωμάτια Σκούπισμα και σφουγγάρισμα • Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα • Ξεσκόνισμα φωτιστικών και ανεμιστήρων οροφής • Αφαίρεση ιστών αράχνης. • Ξεσκόνισμα όλων των χώρων. • Καθάρισμα σε νεροχύτες – απολύμανση και καθαρισμός • Καθαρισμός πλακιδίων, ντους και μπανιέρων • Ξεσκόνισμα επίπλων • Καθαρισμός λεκέδων σε πόρτες, κουφώματα και χερούλια • Καθαρισμός του πάγκου της κουζίνας • Άδειασμα καλαθιών αχρήστων • Πλύσιμο μπαλκονιών • Καθάρισμα τζαμιών Και πάλι ,όπως είπαμε κάθε οικία είναι μια και μοναδική περίπτωση ,μαθαίνουμε και συζητάμε τις ανάγκες σας ώστε στον χρόνο που διαθέτετε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Μπορώ να προσαρμόσω το εύρος του καθαρισμού;

Ναι φυσικά. Καθαρίζουμε το σπίτι σας με τον δικό σας τρόπο. Δημιουργούμε προγράμματα εργασίας για κάθε εργασία και οι οδηγίες διαβάζονται αμέσως πριν φτάσουν στο σπίτι σας. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε τυχόν ειδικές οδηγίες που επιθυμείτε στην παραγγελία εργασίας σας. Επίσης, εάν έχετε ειδικές απαιτήσεις σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ημέρα, μπορείτε να ζητήσετε από την ομάδα μας να σας βοηθήσει.

Πρέπει να είμαι σπίτι την ημέρα του τακτικού μου καθαρισμού του χώρου μου ?

Οχι δεν είναι απαραίτητο ,στον καθαρισμό ημέρας πρέπει απαραίτητα να είστε στον χώρο, τουλάχιστον στην πρώτη ήμερα της συνεργασίας μας ,κάθε χώρος είναι ένας και μοναδικός ,πρέπει να περπατήσετε μαζί με την καθαρίστρια μας τον χώρο ,να της δείξετε τυχόν ιδιαιτερότητες .και πάνω από όλα να την δείτε πάνω στην δουλειά. Από εκεί και πέρα στις επόμενες επισκέψεις της καθαρίστριας απλά χρειάζεται η μόνο να της ανοίξετε την πόρτα ,και από εκεί και πέρα μπορείτε να αποχωρίσετε και να έρθετε όταν τελειώσει την δουλειά της.

Ο πρώτος καθαρισμός διαρκεί περισσότερο;

Ναί. Ο πρώτος καθαρισμός συνήθως διαρκεί περισσότερο από τους επόμενους καθαρισμούς. Ο χρόνος που θα διαρκέσει ο πρώτος καθαρισμός θα εξαρτηθεί από το πόσο καιρό έχει περάσει από τον βαθύ καθαρισμό του σπιτιού σας, από το πόσα άτομα μένουν στο σπίτι σας, από το αν έχετε κατοικίδια, το μέγεθος του σπιτιού σας και άλλους παράγοντες.

Πώς θα διατηρήσετε επαφή μαζί μου και πώς λειτουργεί η σχέση μας ;

Η επικοινωνία είναι ένα τεράστιο κομμάτι της επιχείρησής μας, διατηρούμε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου και email. Θα σας στείλουμε email επιβεβαίωσης με ημερομηνίες ραντεβού, ώρα και στοιχεία των καθαριστριών σας 48 ώρες πριν την επίσκεψή τους. Η ομάδα θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων για τυχόν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις και θα κανονίσει εναλλακτικές λύσεις για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Θα λαμβάνετε επίσης το ενημερωτικό μας δελτίο και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε νέα μας.

Πόσα άτομα θα έρθουν να καθαρίσουν τον χώρο μου;

Οι ομάδες καθαρισμού μας αποτελούνται από ένα έως πέντε επαγγελματίες καθαριστριές ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού σας και τις εργασίες καθαρισμού που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Σε τακτικούς καθορισμούς έρχεται συνήθως ένα άτομο ,αλλά σε γενικούς καθαρισμούς από 2 μέχρι 5